2014. július 31., csütörtök

Masszázs és gyógyítás augusztus 2-án az Örömünnepen!


Nevem   Borsi István.   Élek, mint egy, az EGY-ben, immár 56 éve.

Nem mondanám „gyógyítónak”, inkább segítőnek, ”javasembernek”  magam.
Mit is javaslok?
Meglátást!
Szenvedélyes örömforrásaink és félelmeink egyaránt adnak keretet a szemÉJIségnek. Ezek teremtő erők is. Annak,  mely elkülönültségben, homályban és bizonytalanságban tart meg minket. Ez a szeretet-hiány maga a  betegítő közeg. Nem a gondok kipusztításáért, hanem először is a személyes tapasztalások átfogóbb látásmódjáért ténykedem.  Hogy a kicsiny hólabda ne csinálhasson lavinát! A MAGunkba fordulás, a létezésből való visszatekintés figyelme oszlatja szét a szürke zónát, s a gondok eloszlanak. Nem az egó megszüntetése, hanem annak az EGY-séghez emelése hozza el a maga gyógymódját.

Szombati napon - Jelenlátóként - beszélgetésekkel, rajzteszttel, valamint testi és lelki masszázzsal állok rendelkezésére. Segítségként ahhoz, hogy ne KI-találd, hanem MEG-találd Önmagad!

„Gyógyító betegek”

Krónikus betegeknek javaslok egy merőben új programot! Maguk a rászorulók alkotnak egy kört, mellyel tudatosan egymást segítik. Még egy-egy beteg ember is tud adni MAGából egy másik rászorulónak! Figyelmet, meghallgatást és erőt is! Belépve az Univerzum közösségi terébe, az áramlásba, mely nem csak AD, hanem KAP is.    EZ-által, mindenki gyarapszik!

http://letunkert.hu/szolgaltatok/35/ep-lelek-belso-utazasok-a-borzsonyben










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése