2014. szeptember 8., hétfő

Szabad Társ Teremtő Kapu



Az elmúlt évben – hála a Mindenségnek és a segítő erőknek –beindult az áramlás a Szabad Társ Teremtő Kapuban, Magyarkúton. Nem hiába kértem többször is az izzasztókunyhóban ezt a kibontakozást: mára valósággá vált. Egyre többen keresnek fel minket, és sok visszatérő barátunk választja a programjainkat, vagy egyszerűen bármikor jön egy jó beszélgetésre, találkozásra. Volt idő, amikor nem értettük Edinával, a párommal együtt, hogy miért nem működik úgy a hely, amelynek nagyszerű szabadság-energiái vannak, ahogyan azt képzeltük. Aztán az idő megadta a választ.
Az kezdeti izzasztókunyhók, dobolások, szertartások még nem vonzottak be igazán társakat, hiába tettük bele őszintén magunkat, energiánkat, képességeinket. Aztán megszületett a név, a szeretetterünk neve: Szabad Társ Teremtő Kapu. A név elkezdett működni, és az áramlás magával sodort minket a terveink megvalósulása útján, csak akkor mi még ezt nem érzékeltük. Nem tudtuk azt, ahogy a kis házunkban egyre többen lettünk, az megértésre, elfogadásra tanít. Nem tudtuk, hogy az anyagi beszűkülésünk a baráti segítségek elfogadására, és a tudatos teremtés működtetésére tanít. Nem tudtuk, hogy nem kell az egész emberiséget megcéloznunk a tevékenységünkkel, csak azokat, akik nyitottak arra az új világra, amit teremtünk magunk köré. Nem tudtuk, hogy a nehézségek okozta párkapcsolati szakítópróbák még jobban összecsiszolnak bennünket, hogy segítenek kialakítani egy újfajta kapcsolódást, és hogy könyv, sőt könyvek születnek belőle.
A kitartásunk a szabad, természetes életmódunk mellett mára egyre több ember figyelmét felkelti, a hasonló gondolkodású aranykori emberek mellett újságírókét, riporterekét is.

A Szabad Társ Teremtő Kapu név révüléses éber álom állapotában állt össze. Minden szó fontos, és minden szónak súlya van. A szeretet terünkre rátaláláskor is éreztük már a fantasztikus szabadság érzést, de akkor még a belső szabadságunkat és egymás bizalommal történő szabadon engedését nem tanultuk meg. Minden esetre a hely elindított minket - és azóta másokat is – a belső szabadságunk megélése és mások szabadságának elfogadása felé. A szabad társ minőség akár párkapcsolatban, akár baráti kapcsolatokban egymás elfogadásán és egymás döntéseinek, véleményének tiszteletben tartásán alapul. Aki képes a társadalomban jelenleg általános alá-fölé rendelődés elhagyására és az egymás mellé rendelődés, összefogás aranykori minőségének megvalósítása felé indul, az itt megtalálja azt a bizonyos kaput az átlépéshez. A tudatos teremtés, az elhatározás, a döntés, a saját felelősség az életünkért felvállalása pedig szerves része a folyamatnak. Annak az átalakulásnak, a belső alkímiai folyamatnak, ami újra megteremti az alapjait mindenkiben egy áhított aranykornak. Mert csak egymást elfogadó szabad emberek szövetségéből alakulhat igazi közösség, igazi szerves társadalom, élhető új Világ.

Atarvis

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése