2015. február 5., csütörtök

Női hétvége Magyarkúton




A lényege röviden: összejövünk mi nők (kislányok, nagylányok, csajok, nőcik, anyák, mamik, szüzek, feleségek és matrónák …). Az adott alkalommal együtt lévők beleteszik a saját tudásukat, örömüket-bánatukat, önmagukat a körbe. Teszünk mindent ami és ahogy jólesik (beszélgetés, ének, tánc, rajz, sütés-főzés, kacagás vagy sírás – és bármi, amit hoztok, akartok, éreztek), gyógyulunk, szépülünk, épülünk és ezt a megemelkedett állapotot hazavisszük a családunk örömére.
A program mindig a jelenlévőkön múlik.

 
Lánykáim az első női hétvégén :-)
Tudnivalók:
·        Az érkezés pénteken 15-17 óra között. (korábban is lehet jönni, aki meg tudja oldani - előtte egyeztessünk).

·        A pontos helyszín: Magyarkút (Verőce), volt honvédségi betegotthon mellett.
GPS koordináták:47.83958637016844; 19.06182110309601
A betegotthon parkolójáig aszfaltos út visz, oda kimegyünk mindenki elé, aki igényli. Onnan földút jön a házig, kb 2-300 m, de hogy mennyire járható, az az időjárástól függ. Magasabb építésű kocsival általában be lehet jönni.
A telekocsi szervezésében segítünk. (jelezzétek, ha valakinél az autóban van hely, hogy honnan jön és hány főt tud befogadni)
·        Szállás: A házban korlátozott számban, illetve „hering üzemmódban” van lehetőség aludni. Jó idő esetén sátorban is lehet aludni.
Hálózsákot mindenki hozzon!!

·        Ételt/italt mindenki hozzon, összerakjuk közösbe és a meglévő alapanyagokból improvizáljuk az ételeket. Bogrács van, a faluban van bolt ha kell, a kertünkben pedig tavasztól őszig nőddögélnek biozöldek.
A körülmények félnomádak, van villany, víz, melegvíz korlátozottan.
A részvétel nem fizetős, mindenki hozza az étkezéshez a maga hozzájárulását. (Adományt elfogadunk, ha valaki megteheti és úgy érzi, hogy ilyen módon is támogatja a rendezvényt).
FONTOS: A további részletekről CSAK azoknak fogunk írni, akik jelentkeznek emailben a csodina@gmail.com-on!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése