2016. július 17., vasárnap

Beavatás a Csillagos Ég által








Idei előadásomban, amelyet az ÖrömÜnnepen tartok ismét az asztrozófia (csillagbölcselet) titkai kerülnek mondandóm középpontjába, amely a hagyományos asztrológia tudásán túl a bolygók és "fő világító" égitesteink, vagyis a Nap és Hold égi útját kísérik végig, az Égbolton fénylő csillagok, csillagábrák, csillagképek között haladva, azok üzeneteit fürkészve, fejtegetve.
Végtelen világunk, "külső" Univerzumunk csillagai a bennünk ragyogó "belső kozmosz": benső tudás, fény és isteni teremtő erő tükreiként világítják meg utunkat, és segítenek el-igaz-odni életünk, emberi világunk olykor labirintus-szerű kuszaságában, amely tapasztalatokkal és kihívásokkal teljes.


Tudatos énünk szimbóluma, a Nap évről évre végigjárja csillagokkal övezett körpályáját, körtáncát, és időről időre szent beavatásokkal segít nekünk magasabbra emelkedni – vagy éppen mélyebbre hatolni – saját életünk, sorsunk útján haladva.
Előadásom során végigvesszük ezeket a különleges, szent időszakokat az év körén, amikor döntéseink és tetteink égi áldással és isteni felelősséggel járnak együtt.
Szeretettel várlak előadásomon, és akár kérdéseiddel is az idei, Harmadik ÖrömÜnnepen!

Pető Annamária
asztrológus-asztrozófus, Tarot-tanácsadó, Bach-terapeuta
http://pancsakarma.blogspot.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése