2016. július 25., hétfő

Tanácsadás Tarot-val, Bach-terápiával, asztrozófiával – Önmagunk tükreivel





Az emberben – bennünk, Mindannyiunkban: kereső, tévelygő, úton járó, csetlő-botló emberekben – időről időre KÉRDÉSek születnek; feszítő, sürgető, elbizonytalanító vagy éppen zavart keltő kérdések. Nem értjük, hogy MIÉRT?
Miért pont én, miért nem én, miért nem ő, miért történt/történik, miért nem történik, miért velem, miért pont így, miért nem másképp?

A válasz – a VÉGSŐ VÁLASZ azon túl, hogy mind tudjuk: 42 :) – BENNÜNK van. Az enyém bennem, a Te válaszod pedig: BENNED.

Mégis, időről időre szükségünk van arra, hogy ezeket a belső válaszokat KÍVÜLRŐL halljuk, hogy megerősítsenek abban, amiben elbizonytalanodtunk, amiben hinni sem mertünk, amit nem merünk/akarunk felvállalni.

Azok a rendszerek, amelyekkel én foglalkozom immár lassan tizenkilenc éve: az asztrológia-asztrozófia és a Tarot: pontosan ebben segítenek, hogy kimondjam, megmutassam azokat a válaszokat, amelyek BENNED vannak, amelyek a Te belső igazságodat tükrözik.

Ugyanerre való a Bach-virágterápia is, kicsit másként: nem csak válaszokat ad, hanem a finom energetikájú virágesszencia-cseppek segítségével lehetőséget ad, hogy változtass, hogy tudatosabb módon éld meg az érzelmeidet, a helyzeteidet – mindazt, ami elbizonytalanít, vagy problémát okoz.

Ha úgy érzed, KÉRDÉSEK vannak Benned, amelyek VÁLASZra várnak, megtalálsz a Harmadik ÖrömÜnnepen, mindhárom nap. :)

Most az ÖrömÜnnepen kedvezményesen veheted igénybe egyéni tanácsadásomat a Téged érdeklő kérdésekben az alábbi módszerek segítségével:
·         Bach-virágterápia – személyiségszintű és viselkedésbeli minták feltárása, tudatosítása és oldása
·         Tarot – tudatalattid/felettes éned válasza egy vagy több konkrét kérdésre
·         asztrozófia – születési csillagállások üzenetének kifürkészése

Az egyéni születési képlet elemzésére, illetve a különböző sors-kérdések asztrológiai alapú megválaszolására nem lesz alkalom az ÖrömÜnnepen, mert az ezekre adandó felelős választ minden esetben csak úgy tudom vállalni, hogy előzetes számolások alapján bepontosítom a születési időt, illetve horoszkópot. Az ÖrömÜnnepen ugyanakkor lehetőség lesz horoszkóp-készítésre történő előzetes bejelentkezésre, időpont-egyeztetésre.  

Szeretettel várlak egy személyes találkozásra az idei, Harmadik ÖrömÜnnepen is! 



Pető Annamária
asztrológus-asztrozófus, Bach-terapeuta, Tarot-tanácsadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése