2015. április 13., hétfő

Belső utazás dobbal és énekkel

 2015. május 15. péntek 18:30

A NOHA stúdióban (1137 Budapest, Pozsonyi út 12. )

Részvételi díj: 1000Ft
További információ: 70/589-6838A dobolás által időt és lehetőséget szeretnék teremteni minden résztvevőnek arra, hogy a dalokon keresztül megízlelhesse azt az állapotot, amelyben mélyen átélheti a természettel és az élet áramlásával való egységét.
E dalok éneklése közben gondolatban eredeti természetes közegünkbe kerülünk, belső képet alkotunk a mondanivalóból, elengedjük a mindennapi problémákat és félelmeinket, a felsőbb énünk, vagyis szellemünk nézőpontjára kapcsolunk. A dobok ritmusa segít emelkedett állapotba kerülni.

Bárki jöhet, akár 6 éves kortól is, ha érdeklődik és nem zavarja a többieket az elmélyülésben. Aki teheti hozzon csörgőt, dobot, mert minél több dob szól együtt, annál jobb a hangulata a daloknak.

Dalszöveget adunk, mert a hang-kiadás, éneklés fontos része a tevékenységünknek, javítja az önkifejezést, erősebbé teszi a megéléseket. 
Saját dalaim mellett többek között Fehérholló, Sólyomfi, Somogyi, Tatus dalokat, mondókákat énekelünk.


A második részben egymással kapcsolódunk, gyakorlatok, vagy meditációk segítségével emelkedünk és magasabb tudatossági szinten éljük meg pillanatnyi önmagunkat.


Ráhangoló: DALAIM

Atarvis

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése