2015. június 19., péntek

Bach-virágterápia az Örömünnepen



Pető Annamária vagyok, 19. éve foglalkozom Tarot-val és asztrológiával. Látásmódomra, s így tanácsadói tevékenységemre a fenti témájú, s ugyanakkor filozófiai és pszichológiai, spirituális és természetgyógyászati tanulmányaim és érdeklődésem, valamint személyes tapasztalataim is hatással vannak. Mindezek összességét alkalmazom egy-egy élethelyzet, sorskérdés elemzése során.

2008 óta pedig van szerencsém Bach-virágterápiával is kiegészíteni fenti tanácsadói tevékenységemet, amely módszert csodálatosnak tartok. Nem csak a nehéz élethelyezetek lelki átvészelését segítő hatása, hanem azon – főleg érzelmi szintű – tisztító és harmonizáló működése miatt is, amely által az önismeret, a magasabb szintű tudatosság és felelősségvállalás irányába mozdítja el használója személyiségét. 

Nagy örömmel veszek részt ezen az engem mélyen érintő csodás kezdeményezésen, amelyet a szervezők Örömünnep NEMfesztivál néven indítanak – hálás vagyok, hogy immár másodszor is meghívást kaptam rá.

2014-ben az asztrozófia által (fel)ismert csillagképek hatásairól, és a velük való találkozás éves ciklusáról tartottam előadást az Örömünnepen.

Idén, 2015-ben asztro- és Tarot-témakörben is tartok egy előadást, és ugyanakkor Bach-virágterápiáról is készülök egy rövid előadással, 



amelynek során beszélek magáról a módszerről – mi is az a Bach-virágterápia, hogy működik, mikor használható, hogyan alakult ki,
ennek kapcsán szót ejtek az esszenciák felfedezőjéről, Dr. Edward Bach-ről és az ő – egészség-, betegség-, ember- és világ- szemléletéről,
és lehetőséget adok az esszenciákkal való tapasztalati találkozásra.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt egy személyes találkozásra az július 31. és augusztus 2. között az ÖRÖMÜNNEP-en!

Pető Annamária
http://pancsakarma.blogspot.hu/




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése