2018. június 24., vasárnap

Személyes erőink a horoszkópban - az ÖRÖMÜNNEPEN
Személyes erőink a horoszkópbanA horoszkóp maga – ahogy születési horoszkópunk, egyéni képletünk is – egy összetett információs „hologram”, rengeteg adatot hordoz személyes sorsunkról, életünkről.

Ezek egyik vetülete azon személyes erőink, melyek alapvetően meghatároznak minket: tetteinket, ösztönös reakcióinkat, megnyilvánulásainkat és viszonyulásainkat, sőt, tudatosan és nem tudatosan hozott döntéseinket is.

Minél inkább tudatában vagyunk fenti erőinknek, késztetéseinknek, annál nagyobb esélyünk van arra, hogy magunk irányítsunk az életünket, sorsunkat – és ne ezek az ösztönös erők irányítsanak minket, ahogy azt már évezredekkel ezelőtt a görögök bölcsessége is hirdette, szóban a filozófusaik (Platón és Szókratész), és írásban a Delphoi Jósda felirata:

„Ismerd meg önmagad!”

S mindezt egyetértésben a modern pszichológiai irányzatok egyik leginkább egyező célkitűzésével – bárki, aki terápiára adja a fejét, első sorban az önismeret útján tegyen lépéseket.

Ennek egyik – számomra – legcsodálatosabb módja a horoszkópunkban rejlik, amit egy felteszem, mindannyiunk által ismert ember születési képletén keresztül szeretnék idén bemutatni Nektek. Bízom abban, hogy ez a – ha csak közvetetten is meglévő – személyes érintettség megfoghatóvá és érdekessé teszi az előadásomat.

További részletekkel szeretettel fogadlak 2018. augusztus 5-én délelőtt – találkozzunk az idén 5. alkalommal megrendezett ÖrömÜnnep NEMfesztiválon!

Egyéni születési képlet elemzésére az ÖrömÜnnepen csak előzetes bejelentkezés esetén van lehetőség!

Addig is szép, emelkedett nyarat kívánok,
szeretettel


Pető Annamária
asztrológus-asztrozófus,
Bach-terapeuta,
Tarot-tanácsadó
06-20-210-9748

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése