2018. július 18., szerda

Könyvbemutató az Örömünnepen




Nemrégiben végre megérkezett a nyomdából az első könyvem, amire nagyon büszke vagyok. Bízom benne, hogy aki kézbe veszi, talál benne önmaga számára is hasznos gondolatokat. :)



 

Valójában egyetlen dolog határozza meg mindannyiunk életét születésünktől a halálunkig, és ez nem más, mint a szeretet. Mindannyiunk életét az vezérli, hogy szeretve legyük és szerethessünk. Erre akkor leszünk képesek - a könyv szóhasználatával élve - ha eljutottunk az önszeretésig.








Ez a könyv az önszeretet bibliája. Közérthető, egyszerű és könnyed stílusban – de mégis megőrizve a témák fontosságát, mélységét - veszi sorra mindazokat a nagyon fontos lépéseket, amik elvezetnek bennünket oda, hogy megtanuljuk szeretni magunkat. A könyv szerzője hitelesen képviseli a témát, hiszen egy különösen nehéz életutat végigjárva jutott el oda, hogy mostanra szereti és elfogadja Önmagát és az életét, úgy, ahogy van. Az önszeretet bármikor, bárki számára elérhető. Egy döntés, hogy kezünkbe vesszük életünk irányítását, és felelősséget vállalva minden történésért, elfogadjuk, hogy mindig minden minket szolgál az utunkon.

Hozd meg életed legfontosabb döntését és indulj el az önszeretet felé, hogy egy teljesebb és boldogabb életed legyen!

Kovács Georgina




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése