2016. augusztus 1., hétfő

Gyermekprogramok
Lelem-ÉNy fotó - Nagy Nikoletta képe
Az Örömünnep NEMfesztivál idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre. Aki távol a város zajától igényes nyári kikapcsolódásra vágyik, ott a helye. A felnőtteket megannyi színes program, előadás, beszélgetés várja. Alkalma lesz mindenkinek megtapasztalnia, hogy a „szürke hétköznapokból” kilépve, a természettel szoros kapcsolatot kötve – még akkor is, ha ez csak az Örömünnep idejére szól - egészen más rezgésszintet képes elérni.
Idén is gondoltunk a gyerekekre, akik szüleikkel érkeznek, hiszen nekik is szükségük van a kikapcsolódásra. A játszótér mellett az előadásokkal párhuzamosan igyekszünk majd nekik is változatos elfoglaltságot biztosítani. Ezeket úgy állítottuk össze, hogy érdekes legyen akár több korosztály számára is.
Nagy hangsúlyt fektettünk arra is, hogy a gyermekek is hasonló impulzusokat kaphassanak ezen a hosszú hétvégén, mint a szüleik. A tervezett előadások témaköreihez igazítottuk a foglalkozásokat.
A „Gyereksarok” minden előadás alatt várja szeretettel az érdeklődőket. Célunk, , hogy a gyerekeknek értéket közvetítsünk, illetve hogy a szülők a lehető legnyugodtabb környezetben szívhassák magukba a kívánt tudást.
Mindemellett gyermekmegőrzéssel nem kívánunk foglalkozni! Természetesen a velünk barkácsoló, kiránduló gyermekek testi épségéért felelősséget vállalunk. Lehet nálunk ücsörögni, szemlélődni is. A közös programokon viszont mi is részt szeretnénk venni. Ezért kérünk minden szülőt, hogy az előadás végeztével gyermekéről gondoskodni szíveskedjen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése