2016. július 20., szerda

Gina-szappanok az Örömünnepen







Már három éve foglalkozom szappankészítéssel.
Pontosan azért fogtam bele, mert az én bőrömnek sem volt megfelelő, amit a boltban lehet vásárolni. Kényes és érzékeny bőrömet mégsem ápolhatom olyan dolgokkal, amikről igazán azt sem tudom, hogy micsodák. :)
Éppen ezért az általam készített szappanokban csakis természetes összetevőket használok, mint például hidegen sajtolt olajok, vajak és zsírok – csakis növényiek és szárított növények levele, virága, fűszerek és a 100 %-os illóolajok.
Igyekszem úgy készíteni őket, hogy a lehető legjobb legyen a bőrnek. Mivel minden ember bőre más és más, ezért több, mint 20-féle receptem van. Így szinte mindenki megtalálhatja a bőrének megfelelőt.
Szappanjaim között ugyanúgy megtalálhatók a problémás bőrre, ekcémás bőrre való szappanok, mint a kényeztető, tápláló, enyhén bőrradírozók is.



Mosogató- és tisztítószerem szintén csak olyan összetevőket tartalmaznak, ami emberi fogyasztásra is alkalmas, vagyis ami egyáltalán nem ártalmas sem emberre, sem környezetre. Egyedi recept alapján készítettem ezeket is. Hatékonyságuk és zsíroldásuk kiváló.
A mosogatószer kézi mosogatásra alkalmas.
A tisztítószer használható felmosásra, felületek tisztítására, fürdő és wc tisztítására minden téren. Két éve személy szerint már csak ezeket használom a lakásom rendben tartására. :)


Gina Tündérkonyhája



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése