2016. július 11., hétfő

Önismeret, pozitív pszichológia, tudatosság a hétköznapokban




Életünk értelmének tudatosítása, küldetésünk feltérképezése, személyiségünk megismerése, utunk pozitív, boldog és elégedett megtétele az egyik legnagyobb, ha nem a legfontosabb feladatunk földi ittlétünk során.
Rengeteg módon kerülhetünk közelebb belső világunkhoz. Különféle kapuk a tudománytól a vallásokon át állnak nyitva előttünk, hogy észrevegyük, miben is rejlik hétköznapi boldogságunk. Ez az út mindenkinek más. Személyközpontú trénerként ezt az utat tárjuk fel közösen beszélgetőtársammal. Keveset mondok, inkább hallgatok és kérdezek. Többféle technikát használok jó magam is, melyek segítik az önmegismerő folyamatot. Kinél a tudományos-akadémikus oldal felől, kinél a számmisztika, természetgyógyászat felől közelítünk. Blokkoldáshoz és önfeltáráshoz egyéni holisztikus masszázsterápiát is alkalmazok.

A hétvégén lehetőség lesz egyéni beszélgetésekre, elemzésekre, elmélyülésekre, illetve az általam gyakran használt személyiségfejlesztő Transzformációs társasjáték kipróbálására is, napi 1-1 reggeli két órás alkalom során. A játékra előre bejelentkezés szükséges, s egyszerre maximum 3 fő tud jelen lenni a játékban, annak intimitása miatt. Kérem azokat, akiket érdekel, a hétvége előtt keressenek meg engem, a plusz információk átadása céljából.

’ Légy elégedett az életeddel. Egyszeri ajándék, egyszeri lehetőség, melyre nincs garancia, hogy megismételhető. Törekedj a harmonikus érzések állandósítására, szeresd az életed, használd ki annak minden pillanatát, ennyivel tartozol annak az embernek, aki mindig veled van; Magadnak.’


 Bolla Anita
Személyközpontú tréner, kultúrantropológus
Kapcsolat:
Tel.: +3630/560-6084
E-mail: bollaanita@yahoo.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése