2019. július 27., szombat

Az anya és apaseb gyógyítása a hatodik Örömünnepen

Az anya életünkben a biztonságos, elfogadó szeretetet adja, azt a teret, ahol szabadon megélhetőek az érzelmek, melyek elfogadottak, megértésre találnak és könnyedén kifejezhetőek. 
Egészséges módon megélhetjük azt, hogy szeretve vagyunk, szerethetőek vagyunk, jók vagyunk. Ennek sérülése, hiánya egy negatív, torzult énképet állít be saját magunkról és ebből a nézőpontból éljük életünket, mely rengeteg kapcsolati problémát generál. 



Az apa a létbiztonságot, a belső erőt, önbizalmat adja egészséges kötelékben. Az érzést, hogy az élet biztonságos, határozottan, céltudatosan állok benne. Ennek hiánya gyökértelenség érzést, önmagam folyamatos megkérdőjelezését, céltalanságot, bizonytalanságot vált ki. 



A belső utazás egy olyan terápiás módszer, mellyel felkutatjuk a sérüléseket, mély traumákat és felszínre hozva az akkor megélt fájdalmakat, haragot, csalódottságot, kiürítve a hozzá tartozó negatív tartalmat visszatöltjük azt a helyes képekkel, pozitív érzelmekkel. Ennek hatására gyógyul az énkép, megváltoznak a kapcsolatokban adott válaszok, más szintre emelődik az élet minősége minden területen. Kívánom, hogy válaszd!
Jéga-Szabó Adrienn 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése