2019. július 22., hétfő

Pokoljárás-OM előadás a Hatodik Örömünnepen


Pokoljárás-OM, azaz hogyan fordítsuk a negatívat pozitívba?


Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni...” mondja a népdal. De mit is jelent ez a „dudásság”?
Erre egy másik népnyelvi fordulat, az alábbi mondás adhatja meg nekünk leginkább a választ, miszerint: „két dudás egy csárdában nem fér meg”.

Ebből tehát arra lehet következtetni, hogy dudásnak lenni bizonyos szintű elsőbbséget, kiemelt, minden bizonnyal vezető szerepet jelent – elsősorban gondolom a csárdában játszó zenészek körében.
Az ember fia/lánya ugyanakkor nem csak egy csoportban, egy közösségben vállalhat vezető, irányító szerepet, hanem a saját életében is. Az én értelmezésemben erről szól ez a – mintegy mottóként idézett – népdal, arról, hogy az embernek ahhoz, hogy ténylegesen irányíthassa saját életét, le kell szállnia annak mélységeihez, megismernie a saját lelke-élete-sorsa poklát, és átverekednie magát rajta! 

Ha ez sikerült, utána teljesen más minőségben tudja megélni a saját életét – összhangban az asztrológia tanításával, ahol Plútó, az alvilág ura egyben a visszafordíthatatlan és/vagy minőségi változások, az újjászületés, teljes megújhodás princípiuma is!

A pokoljárás, mint Plútó-analógia tehát a legtöbb, emberi világunkba leszületett lélek életének része lehet – és akik még nem találkoztak ezzel az élménnyel, azok is könnyen sejthetik, hogy nem egyszerű feladat túljutni rajta úgy, hogy inkább tapasztalatokban gazdagodva és megújulva, mint lélekben megtörve kerüljön ki belőle az ember.

Összeállítottam egy 10 pontos listát – elsősorban saját tapasztalataim alapján, (persze
szerzett információkat is felhasználva), – hogy segítségére lehessen Mindazoknak, akik egy ilyen nehéz, küzdelmes időszakon mennek keresztül – amire most, az égi jelzések alapján elég sokaknak esélye van!

Ugyanakkor hiszem, hogy ez a 10 pont nem csak azoknak lehet hasznára, akiknek a Sors rendelt most – vagy máskor – nehéz időszakot, hanem Mindazok számára is, akik úgy döntenek, nem várják meg a Sors rendelését, hanem elébe mennek a feladatnak, és minőségi szinten szeretnének változtatni az életükön!


Találkozzunk „Pokoljárás”-témában augusztus 4-én, vasárnap a Hatodik Örömünnep NEMfesztiválon!


Szeretettel várlak,

Pető Annamária
asztrológus-asztrozófus, Bach-terapeuta, Tarot-tanácsadó



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése